images/thassos-nyaralas-utazas-beszamolo.jpg

Szállások Thassoson

Az Égei-tenger északi szigete alig egy órás kompozás után máris elérhető - és mennyivel több bájos strandot rejteget, mint a közeli szárazföld sok népszerű nyaralóhelye!

Thassos kellemes légköre, zöldellő dombjainak látványa, és hegyek aljában megbújó smaragd vizű partok vitán felül megérnek egy látogatást, kérdezz csak bárkit, akit erre vetett a sors. Ez a görög nyaralóhely kevésbé bulisziget, sokkal inkább szól a nyugodt kikapcsolódásról, a jólesően hűsítő tenger és a görög napsütés élvezetéről.

A szinte kört formázó sziget keleti és déli oldala a látványosabb, szállások terén is jobbára ezt a vidéket nézd - a fővárostól, Limenastól lefelé egészen Limenáriáig, szép nagy ívet leírva. Az egyik legnépszerűbb nyaralóhely a szigeten Skala Potamia és környéke, mely zöldellő hegyek aljában, széles öböl mentén húzódik. Délen Limenaria a központ, a közelben néhány kisebb falucskával - bármelyik jó lehet szállás terén, ha autóval indulsz nyaralni, hiszen a sziget könnyen és egyszerűen körbejárható.


Az Égei-tenger zöld szigetének apartmanjait és studióit kellemesen nagy számban erre találod: szállások Thassos szigetén...

Thassos apartmanok, studiók, szállások foglalása

Szállássegéd - apartmanok, studiók

Meglehetősen sok kérdés érkezik e-mailben, hogy hol célszerű megszállni egy-egy nyaralóhelyen, mik szólnak egy-egy szálláshely mellett vagy akár ellen. Néhány mondatos gyorstalpalók, szigorúan szálláshelyek szempontjából.

Kefalonia
Lefkada
Santorini
Thassos
Nyugat-Kréta
Kelet-Kréta

Társoldalak

Kréta sziget, Görögország
Kefalónia strandok, látnivalók
Karpathos, Görögország
Lefkada, Görögország
Parga, Görögország
Az itt található kép- és szövegtartalom a szerző tulajdona. Saját utazási céljaidra bármikor tetszőlegesen felhasználhatod, kinyomtathatod, közösségi oldalakon az útleírások linkjét szabadon megoszthatod - hiszen az írás Neked készült. ;-)

Azonban az útleírásból szöveget kimásolni, plagizálni, saját írásként feltünteni, a szöveggel, képekkel engedély nélkül reklámozni, a képekről a vízjelet eltávolítani írásbeli engedély nélkül nem megengedett.  Egyéb weboldalakon, nyomtatott sajtóban történő szöveg- és képfelhasználáshoz, közléshez a szerző feltétlen írásbeli hozzájárulása szükséges.