images/szallasok-gorogorszagban.jpg

Szállássegéd

Számos e-mail érkezik hetente Tőletek, hogy melyik településen érdemes megszállni, hova menjetek vagy ne menjetek. Íme egy apró gyorssegéd, azaz néhány mondatos összefoglaló a településekről: mivel az útleírások nem igazán térnek ki rá, hogy szállások terén egyes településeknél mi a helyzet, itt picit pótolom eme hiányosságot. És ugyan az még nincs kész mindenhol, de hamarosan az lesz.

Ezen túl a a szállássegéd arra is megfelelő, hogy ha nem utazási iroda által szervezetten, hanem egyénileg, saját magad oldod meg a szálláskérdést, akkor innen akár közvetlenül a városok / falvak szerinti linkeken szállást is foglalhatsz az adott településre. [powered by booking.com]


Szállássegéd - apartmanok, studiók

Meglehetősen sok kérdés érkezik e-mailben, hogy hol célszerű megszállni egy-egy nyaralóhelyen, mik szólnak egy-egy szálláshely mellett vagy akár ellen. Néhány mondatos gyorstalpalók, szigorúan szálláshelyek szempontjából.

Kefalonia
Lefkada
Santorini
Thassos
Nyugat-Kréta
Kelet-Kréta

Társoldalak

Kréta sziget, Görögország
Kefalónia strandok, látnivalók
Karpathos, Görögország
Lefkada, Görögország
Parga, Görögország
Az itt található kép- és szövegtartalom a szerző tulajdona. Saját utazási céljaidra bármikor tetszőlegesen felhasználhatod, kinyomtathatod, közösségi oldalakon az útleírások linkjét szabadon megoszthatod - hiszen az írás Neked készült. ;-)

Azonban az útleírásból szöveget kimásolni, plagizálni, saját írásként feltünteni, a szöveggel, képekkel engedély nélkül reklámozni, a képekről a vízjelet eltávolítani írásbeli engedély nélkül nem megengedett.  Egyéb weboldalakon, nyomtatott sajtóban történő szöveg- és képfelhasználáshoz, közléshez a szerző feltétlen írásbeli hozzájárulása szükséges.